Boken Tid att leva


Min bok ”Tid att leva” är det första jag publicerat som inte är facklitterärt inom Ledarskap och rekrytering.

Boken kom ut i september förra året och den finns tillgänglig på Vulkan (se ovan), Adlibris och Bokus. Skicka mig ett mail från kontaktsidan om du vill beställa boken, så ordnar jag det direkt (fr o m september 2018). Jag har sålt slut på mitt eget lager och har fler böcker på väg till mig.

Här är länken till hela omslaget till den tryckta boken:

TidAttLeva_softcover (2) 

Jag var mitt uppe i livet när jag upptäckte cancern, opererades, fick cellgifter och strålades. Efter behandlingen blev käken spröd och porös och till slut brast den. Käkbrottet ledde till en transplantation från mitt ben till käken. Allt det här berättar jag om i min bok, men också om hur livet gick vidare under tiden. Många glädjeämnen fanns det trots allt och tur är väl det. Den allra största glädjen är naturligtvis att jag överlevde trots en oerhört tuff behandling. Jag berättar också om hur viktigt det är med stöttning och att ha familj och vänner omkring sig när livet är tufft.

Berättelsen kom till genom att jag hittade en kalender från 2003 längst inne i skrivbordslådan och började skriva av mig en del av det jag upplevde det året. Sedan plockade jag fram dagboksanteckningar och fortsatte skriva. Allt eftersom jag skrev började jag tänka att det jag upplevt nog kunde ge andra kraft, såväl de som själva drabbats av cancer eller någon annan svår sjukdom som de som har den tunga med nödvändiga uppgiften att stötta och finnas vid deras sida.